Над 1 млн. литра масло Mabanol за 13 години в България

Мартин Чой, Крум Дончев, Иван Влъчков, Григор Царев… знаете ли какво е общото между тези четирима пилоти в различни дисциплини на моторните спортове? Всички те са разчитали на подкрепата на Mabanol в различни етапи от своята кариера. Уникални по своята природа, маслата на германската компания с централа в Хамбург задоволяват потребностите на клиентите във всички категории смазочни продукти и сегменти в т.ч. двигателни, трансмисионни и хидравличини за леки и товарни автомобили, антифризи, спирачни течности, охладителни течности, както и масла за индустрията и продукти за автокозметика. Съществено предимство на Mabanol за българския пазар е, че въпреки 66-годишната си история брандът не е толкова масов – така че няма опасност да попаднете на ментета, каквито по нашите географски ширини са застъпени за голям брой други марки.

Mabanol покрива изискванията на водещи автомобилни производители като Mercedes-Benz, BMW, VW, Ford, MAN, Volvo, Scania, John Deere, Cat и др.

Над 1 млн. литра продадени масла или около 400 000 смени на масло за 13 години Mabanol в България – такава е равносметката на „Булкар Ойл“, ексклузивен представител на марката за нашата страна. Продуктите на Mabanol се произвеждат изцяло в Германия при употребата на селектирани базови масла (също продукт на Mabanol) и съответните добавки, така че да се постигнат последните одобрения на съвременните производители на двигатели, трансмисии, разпределителни кутии и пр. Доверието в марката идва и от нейната компания майка – Marquard & Bahls, най-големия независим търговец на петролни продукти в Европа с над 66-годишна история. Върховият контрол на качеството в комбинация със селектираните базови масла и висококачествените добавки, използвани при производството на маслата, съдействат за утвърждаване на марката на международните пазари.



Младата българска надежда Иван Влъчков е един от състезателите, на които Mabanol подава ръка.

За улеснението на клиентите си при избора на подходящото масло за съответния агрегат на транспортините средства Mabanol разполага и с онлайн търсачка, която позволява на клиента лесно да открие кое масло е подходящо за неговия автомобил, мотоциклет или земеделска машина.

Mabanol в Instagram

Ексклузивният представител на Mabanol за България „Булкар Ойл“ има 13-годишно присъствие на пазара и като вносител поддържа на склад пълен асортимент от масла за леки и товарни автомобили и хидравлични масла в съвременната динамика на пазара. Фирмата се справя и с доставките на специлазирани продукти в рамките на 7 работни дни посредством развитата си логистична мрежа.


Mabanol предлага и масла за мотоциклети. На снимката – машината на Мартин Чой от периода, в който „Булкар Ойл“ е негов спонсор.

Множество регионални дистрибутори на Mabanol покриват територията на България. Те поддържат складови наличности и в рамките на 24 часа от заявката изпълняват доставките към крайните клиенти – преди всичко фирми със собствени автопаркове от товарни и/или леки автомобили, както и сервизи, поддържащи такива паркове от машини.

В дейността си „Булкар Ойл“ залага на доверието в марката Mabanol, на безкомпромисността на производителя, на своята коректност като вносител за България, както и на тази на партньорите си в дистрибуцията.



И към момента Mabanol продължава да подкрепя моторните спортове. На снимката – Григор Царев, републикански шампион по мотокрос в клас МХ


Качествата на продуктите и релевантните ценови равнища, съчетани с постоянството, защитената и аргументирана ценова политика и дистрибуторска верига при открита търговия превръщат Mabanol в България в познаваема и търсена развиваща се марка. И у нас ясният тон на комуникация залага на откритост, коректност, доверие и сериозност – така, както е навсякъде по света.

„Булкар Ойл“ основно обслужва фирми със собствени автопаркове, поддържащи сервизи за леки и тежкотоварни автомобили. Това се постига в голяма степен благодарение на способността на производителя да отговаря на динамичните промени в развитието на техниката. Mabanol покрива изискванията на водещи автомобилни производители като Mercedes-Benz, BMW, VW, Ford, MAN, Volvo, Scania, John Deere, Cat и др.

В битката на големите: Mabanol предлага масла за товарни автомобили и е спонсор на екипа Tankpool24 в Европейския шампионат на FIA за камиони.