История

Ексклузивен представител на Mabanol за България е фирмата Булкар Ойл, която има 14-годишно присъствие на пазара и като вносител поддържа на склад пълен асортимент от масла за леки и товарни автомобили и хидравлични масла в съвременната динамика на пазара. Фирмата се справя и с доставките на специлазирани продукти в рамките на 7 работни дни, посредством добре развитата си логистична мрежа.

Множество регионални дистрибутори на Mabanol покриват територията на България. Те поддържат складови наличности и в рамките на 24 часа от заявката изпълняват доставките към крайните клиенти – преди всичко фирми със собствени автопаркове от товарни и/ или леки автомобили, както и сервизи, поддържащи такива паркове от машини.

В дейността си Булкар Ойл залага на доверието в марката Mabanol, на безкомпромисността на производителя, на своята коректност като вносител за България, както и на тази на партньорите си в дистрибуцията.

Качествата на продуктите и релевантните ценови равнища, съчетани с постоянството, защитената и аргументирана ценова политика и дистрибуторска верига при открита търговия превръщат Mabanol в България в познаваема и търсена развиваща се марка. И у нас ясният тон на комуникация залага на откритост, коректност, доверие и сериозност – така, както е навсякъде по света.

Булкар Ойл основно обслужва фирми притежващи собствени автопаркове, поддържащи сервизи за леки и тежкотоварни автомобили. Това се постига, в голяма степен благодарение на способността на производителя да отговаря на динамичните промени в развитието на техниката. Mabanol покриват изискванията на водещи компании, сред които: Mercedes-Benz, BMW, VW, Ford, Man, Volvo, Scania, John Deere, Cat и др.

За 14-годишния опит на Булкар Ойл на българския пазар са продадени над 750 000 литра моторни масла на фирми, поддържащи сервизи и автопаркове с леки и товарни автомобили и земеделски машини. В резултат на това са изпълнени над 150 000 смени на моторно масло в сервизи в цялата страна.

През 2011 Булкар Ойл спонсорира екипът на състезателите Крум Дончев и Петър Йорданов, които на националното рали първенство „Мабанол Твърдица 2011“ печелят шест от седемте специални етапа на ралито. Това е втора поредна победа на екипа и трета победа за Крум Дончев, което е историческо за ралито.

Крум Дончев с рекордна победа в Твърдица - bTV Новините

Булкар Ойл с Mabanol е официален спонсор и на екипа PB Racing Team с мотоциклетния състезател Мартин Чой, който се състезава в Европейския шампионат през 2011 с мотор BMW S 1000 RR.

Мартин Чой в битка за три титли - ClubS1.bg

През 2019, състезателят по мотокрос в клас MX, Григор Царев, печели Гран При България на Троян за отбора Джи Ар Си Моторспорт 2020, KTM с победа в двата манша от състезанието. Булкар Ойл е официален спонсор на тима и търговски сътрудник на автомобилния сервиз на Григор Царев, който може да откриете на интерактивната карта в страницата Партньори.

Mabanol предлага широка гама от първокласни моторни, трансмисионни и индустриални масла, изцяло проектирани и произведени в Германия. Марката стартира през не толкова далечната 2008 година и към момента е представена от своите дистрибутори в над 40 държави по света.

Чрез своя прагматичен подход и с помощта на дистрибуторите си, Mabanol предоставя своите крайни потребители с ноу-хау и познания за индустрията, както и с полезни съвети за надеждната работа на вашия автомобил или предприятие.

Защо да изберете Mabanol?

  • Години дълбок опит в сферата на смазочните материали
  • Независим, гъвкав доставчик с висока степен на професионализъм
  • Професионално и надеждно обслужване с богата експертиза
  • Широка гама от висококачествени продукти, предназначени за двигатели, трансмисии и промишлени приложения
  • Фантастично съотношение цена/качество
Високи стандарти за качество, ноу-хау и гъвкавост, направени в Германия - това е Mabanol в едно изречение.

Марката Mabanol се отличава с високо качество в областта на смазочните материали и спомагателните продукти, отговарящи на техническите изисквания на автомобилната и промишлена употреба, селското стопанство, както и строителния бизнес. Високите ни стандарти за качество са подкрепени от успешното сертифициране на нашата система за управление в съответствие със стандарта ISO 9001:2015.

Сертификатът ISO 9001:2015 на Международната организация по стандартизация (ISO), е международно признат стандарт за управление на качеството, който осигурява прозрачност по отношение на отговорностите, процесите и политиките, които се стандартизират и прилагат в рамките на изискванията и регламентите на ISO. Компаниите и организациите, които са сертифицирани в съответствие с насоките в ISO 9001, гарантират, че стандартите за удовлетвореност на клиентите се следват, предлагайки продукти и услуги, които отговарят на специфичните изисквания.

Прогресивната система за управление на Mabanol определя процесите и отговорностите, както и мерките за повишаване на ефективността в рамките на компанията, въз основа на седемте дефинирани принципа на системата за управление на качеството. Стремим се да приложим целите, определени от нашата фирмена политика и се придържаме към тези насоки, за да изградим доверие и да отговорим на изискванията и очакванията на нашите клиенти.

Стандартите за качество на нашите моторни масла са допълнително подсилени от връзките ни с ATIEL, както и от доброволното участие в EELQMS (Европейска система за мониторинг на качеството на моторните масла), което подчертава нашата ангажираност с пазара. Позовавайки се на техническото ноу-хау за членството си, той насърчава консенсус по ключови технически въпроси, като гарантира, че моторните масла продължават да допринасят за подобрена защита от износване, контрол на отлаганията, по-ниски емисии и икономия на гориво. Производителите на оригинални части (OEM) дават одобрения единствено на търговци на смазочни материали, които отговарят на стандартите ATIEL и са изброени в списъка на EELQMS.

Mabanol и Булкар Ойл имат най-строгите изисквания към услугите и към продуктовата ни гама, тъй като целта ни е да гарантираме, че изискванията и очакванията на крайните потребители са изпълнени.